Zoeken naar een leuke

Uw zoekactie voor een leuke leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Klasse man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub.  

Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Steven 42 jaar Antwerpen - Zandhoven
Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Hoi, ik m42j 1m80 95kg zoek een leuke jongen om regelmatig af te spreken en leuke tijd te hebben samen regio Zandhoven - Zoersel - Grobbendonk. Kan soms ontvangen, cardate of buiten is ook mogelijk. Jij bij voorkeur tussen 18 en 30j. Antwoord met foto en stats en wat je wil doen en hoe jij het ziet. Geile grtjs x  

Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Bibi 35 jaar Limburg - Hoeselt
Ik kom langs
Ik kom vanavond langs. Bij binnenkomst kleed ik me onmiddellijk volledig uit en dan doe ik wat jij van me vraagt. Sta voor zeer veel open. Geef scenario! Of andere leuke ideeën? Ik bi man, 1m78, 70kg besneden. Graag omgeving hoeselt, bilzen,..  
leuke man 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
zoek jong voor nu
Deze namiddag alleen thuis en zin om jonge slanke man te ontvangen. Zelf bi, uiteraard heel discreet en verzorgd, normaal gebouwd en eerder top ingesteld. Bij klik is er veel mogelijk.  
Rob 39 jaar Limburg - Lanaken
Leuke softdate vandaag
Welke slanke jongeman 18j-40j heeft er zin in een leuke softdate vandaag ? Ik kan je discreet ontvangen of outdoor in zon . Samen met elkaar spelen , rukken en pijpen . Ikzelf sportief 35j 1.74m 74kg 18cm . Graag seintje met je stats aub .  

Leuke softdate vandaag
Phil 34 jaar Antwerpen - Turnhout
Ben jij diegene die ik zoek?
Ik ben op zoek naar een leuke geile man met enige ervaring om samen er een leuke tijd van te maken enkele trefwoorden: naakt lopen, geile films/plaatjes zien, geil sexen, lingerie, sauna, rollenspel, toys,... Ik ben meerbepaald op zoek naar iemand zonder (of zeer weinig) lichaamsbeharing als mezelf, leeftijd is van geen belang, ervaring des te meer. Discretie en hygiëne zijn zeer belangrijk voor me. Zelf kan ik jammer genoeg niet ontvangen. Kan je jezelf hierin vinden, hoor ik graag van je met een fotootje en een woordje uitleg. tot hoors.  

Ben jij diegene die ik zoek?
Zaadgeil 51 jaar Antwerpen - Hulshout
Zaadgeil
Verzorgde kerel zkt dito voor leuke pijpdate met spetterend einde . Ik ontvang discreet  
Vrij spel 32 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Hetero geeft vrij spel aan een leuke man vannacht
30j 1m83 80kg Hetero Vannacht laat ik eens alle remmen los en ontvang ik graag een propere man die mij stevig komt neuken en gebruiken. Ik doe wat je vraagt, zo simpel kan het zijn.  
Rafi 23 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Op zoek naar leuke avond.
Bij wie mag k langskomen om samen te geilen van eertse keer met jonge man. Graag iemand onbehaard en bottom max 40 jaar. Ben 24 jaar/1m81/18cm/81kg. Ik kan verplaatsen in regio west vlaanderen.  
Jarno 56 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Op zoek naar Marc
Hoi, ik ben op zoek naar Marc, onderdanige man die ik mocht domineren. Ik had een aantal zeer leuke contacten met hem bij mij thuis in Berlare maar door ziekte en verhuis is het contact weggevallen. Nu ik opnieuw in de streek woon had ik graag terug contact gehad. Als je dit leest neem aub contact  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10